Για να αποφύγει περιπολικό έπεσε σε αυτοκίνητο της Ασφάλειας! | PellaNews

Για να αποφύγει περιπολικό έπεσε σε αυτοκίνητο της Ασφάλειας!

Έκανε τον... ραλίστα ένας νεαρός προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο για παραβίαση των μέτρων μετακίνησης μαζί με την παρέα του, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να... διαλύσει ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ασφάλειας στην προσπάθειά του να αποφύγει ένα περιπολικό που τον εγκλώβισε!

Η καταδίωξη που έμοιαζε βγαλμένη από το... Χόλιγουντ, έγινε το βράδυ της Τρίτης όταν ο 22χρονος Έλληνας δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού για έλεγχο στη λεωφόρο Ικάρου του Ηρακλείου. Στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα περιπολικά που ρίχτηκαν στο κατόπι του, παραβίασε τρεις κόκκινους σηματοδότες και πινακίδες Stop, ώσπου στη λεωφόρο Κνωσού το Ι.Χ που οδηγούσε συγκρούστηκε με το όχημα της Ασφάλειας και ακινητοποιήθηκε.
 

 

Τόσο στον 22χρονο όσο και σε άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο Ι.Χ., επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης μετακίνησης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του 22χρονου δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο και ξένα πράγματα, φθορά δημόσιας περιουσίας και απείθεια και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο. Όμως, η δίκη του αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου και αφέθηκε ελεύθερος.

Πρώτο Θέμα