Η δραματική έκκληση του πατέρα του 25χρονου μοτοσικλετιστή: «Όποιος έχει δει κάτι να έρθει να το πει» | PellaNews

Η δραματική έκκληση του πατέρα του 25χρονου μοτοσικλετιστή: «Όποιος έχει δει κάτι να έρθει να το πει»

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/2) στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Γλυφάδας ο οδηγός ενός ανασφάλιστου μαύρου πολυτελούς αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του πέρασε την διαχωριστική νησίδα μπήκε στον παράδρομο και χτύπησε θανάσιμα με το αυτοκίνητο του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τον οποίο και εγκατέλειψε.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας μίλησε την Παρασκευή (21/2) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία, προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος του γιου του.

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω.

Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας.