Καταγγελία: «Πέρασε ένας χρόνος από τον σεισμό στη Σάμο και υπάρχουν ακόμα κάτοικοι που μένουν σε κοντέινερ» | PellaNews

Καταγγελία: «Πέρασε ένας χρόνος από τον σεισμό στη Σάμο και υπάρχουν ακόμα κάτοικοι που μένουν σε κοντέινερ»

Την αγανάκτησή του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Σάμο, έναν χρόνο μετά τον μεγάλο σεισμό, εξέφρασε ένας αναγνώστης του zougla.gr.

Χαρακτηριστικά, ο αναγνώστης αναφέρει πως έχει περάσει ένας χρόνος από τον φονικό σεισμό στις 30 Οκτωβρίου 2020 και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για το μέλλον του νησιού. «Υπάρχουν ακόμα κάτοικοι που μένουν σε κοντέινερ, υπάρχουν κτήρια άκρως επικίνδυνα που περνώντας από το δρόμο, για να πας στο σπίτι σου, στη δουλειά σου, έχεις τον φόβο να μην σε καταπλακώσουν. Από την άλλη, υπάρχουν και τα κτήρια που είναι για επισκευή, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει η παραμικρή αποκατάσταση ζημιών για να μπορέσει ο κόσμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα του...», αναφέρει ο ίδιος.

«Άραγε πότε θα ξανά δούμε τη Σάμο που αγαπάμε όπως ήτανε; Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται πραγματικά; Δεν είναι τόσο οι υλικές ζημιές, αλλά οι ψυχές που ζουν σε αυτό το μέρος και κρέμονται από ένα νήμα κλωστής που είναι έτοιμο να κοπεί», καταλήγει ο αναγνώστης.

zougla.gr