Κλαμπ και μπουζούκια αλλάζουν ωράριο για να… αποφύγουν τα μέτρα! | PellaNews

Κλαμπ και μπουζούκια αλλάζουν ωράριο για να… αποφύγουν τα μέτρα!

Δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια οι υπεύθυνοι σε κλαμπ και μπουζούκια, καθώς αλλάζουν ωράριο μετά τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το νυχτερινό κέντρο «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Βέρτης.

 
Όσοι περίμεναν ότι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων το συγκεκριμένο μαγαζί θα έκλεινε για… διακοπές, διαψεύστηκαν. Αντ’ αυτού, το πρόγραμμα συνεχίζεται κανονικά, με τη διαφορά ότι θα ξεκινά στις 19:30 και θα διαρκεί έως τις 24:00, όταν και τίθενται σε ισχύ τα νέα μέτρα (σ.σ. η κυβέρνηση απαγόρευσε τη λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης από τις 00:00 έως τις 07:00).

Σύμφωνα με τους υπευθύνους του νυχτερινού μαγαζιού, η αλλαγή ωραρίου λειτουργίας γίνεται με σεβασμό στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Έτσι, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανιστεί κανονικά στις 14, 15, 21 και 22 Αυγούστου, έστω και αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι συνηθίζεται στα μπουζούκια.

Ανάλογη κίνηση και στο κλαμπ AHOY, στη Χαλκιδική
Την ίδια «ντρίμπλα» στα μέτρα της κυβέρνησης κάνουν και άλλα μαγαζιά, όπως το κλαμπ AHOY, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις 11/8 έως και τις 23/8, το κλαμπ θα ανοίγει στις 19:00 και θα λειτουργεί έως τις 24:00.

 

Πηγή 

https://politic.gr