Μετανάστης διακινούσε ναρκωτικά χάπια στο hot spot της Μόριας | PellaNews

Μετανάστης διακινούσε ναρκωτικά χάπια στο hot spot της Μόριας

Άλλο ένα δείγμα ότι η παρανομία ζει και βασιλεύει στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, αποτελεί η σύλληψη ενός από τους αλλοδαπούς που φιλοξενούνται σε αυτό καθώς εντοπίστηκε να διακινεί μεγάλο αριθμό ναρκωτικών χαπιών στους μετανάστες που διαβιούν στον χώρο παραμονής.

Ο αλλοδαπός, που φέρεται να έχει υποβάλλει αίτημα για την χορήγηση ασύλου, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης κατά τη διάρκεια ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκαν 270 ναρκωτικά χάπια διαφόρων τύπων, τα οποία δεν θέλησε να εξηγήσει πώς βρέθηκαν στα χέρια του. Τα χάπια κατασχέθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στα Τρίκαλα

Αλλά και στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας αλλοδαπός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο το πρωί της Τετάρτης και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 96 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, ενώ εξετάζεται αν σκόπευε να διακινήσει τα χάπια.

Πρώτο Θέμα