Νάρκωσαν τα σκυλιά και άδειασαν σπίτι στην Αρχαία Ολυμπία | PellaNews

Νάρκωσαν τα σκυλιά και άδειασαν σπίτι στην Αρχαία Ολυμπία

Διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή Φλόκα της Aρχαίας Ολυμπίας τη στιγμή που οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και έκλεψαν πολύτιμα αντικείμενα, αφού πρώτα χτύπησαν και νάρκωσαν.

Οι δράστες γνωρίζοντας προφανώς πως τα μέλη της οικογενείας απουσίαζαν βρήκαν την ευκαιρία να μπουκάρουν. Μοναδικό εμπόδιο ήταν τα τέσσερα σκυλιά που έχει η οικογένεια στα οποία και φέρθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Αφού πρώτα τα χτύπησαν και έπειτα τα νάρκωσαν, είχαν πλέον το πεδίο ελεύθερο να κινηθούν προς την οικία και να εκμεταλλευτούν την απουσία των ιδιοκτητών.

Οι δράστες επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι παραβιάζοντας τις πόρτες του στο μπροστινό και πίσω μέρος, ωστόσο αποδείχθηκαν αμφότερες ανυπέρβλητα εμπόδια.

Έτσι, μοναδική τους λύση ήταν η είσοδος από τα παράθυρα, σπάζοντας αυτό του υπνοδωματίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε κουζίνα και τουαλέτα, ενώ κατά την αναζήτησή τους για χρήματα και οτιδήποτε πολύτιμο έκαναν το δωμάτιο γης μαδιάμ. Από το εξονυχιστικό ψάξιμό τους, κατάφεραν να εντοπίσουν 1.000 ευρώ από τις οικονομίες της οικογένειας, καθώς και κοσμήματα.

Η οικογένεια επιστρέφοντας αντίκρισε μια σοκαριστική εικόνα. Τα σκυλιά τους πεσμένα και το σπίτι τους παραβιασμένο, με όλα τα πολύτιμα αντικείμενά τους να έχουν κλαπεί, όπως αναφέρει το patrisnews.

Ο κ. Μανώλης, ιδιοκτήτης του σπιτιού, μιλώντας αποκλειστικά στην εφημερίδα «Πατρίς» περιέγραψε τις πρώτες εικόνες  που αντίκρισε κατά την είσοδό του στο σπίτι.

«Έρχομαι στο σπίτι, ανοίγω την πόρτα που έχει παραβιαστεί, μπαίνω στο σπίτι και βλέπω όλα τα ρούχα πεσμένα. Στο μπάνιο και στην κουζίνα είχαν κάνει ζημιές. Προσπάθησαν να ανοίξουν την μπροστινή και πίσω πόρτα, όμως δεν τα κατάφεραν να τα παραβιάσουν. Έσπασαν το τζάμι στο υπνοδωμάτιο» είπε.

news.gr