Ξέφυγε... τηλεοπτικός σταθμός της Θεσσαλονίκης-Τι αναφέρει η ΕΣΗΕΜΘ | PellaNews

Ξέφυγε... τηλεοπτικός σταθμός της Θεσσαλονίκης-Τι αναφέρει η ΕΣΗΕΜΘ

Για τους χαρακτηρισμούς παρουσιαστή τηλεοπτικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, εναντίον της μητέρας του Παύλου Φύσσα, και ο οποίος καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου, κάνει λόγο σε ανακοίνωση της η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ). Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

"Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η παραληρηματική χυδαιολογία που ακούστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Europe One εις βάρος της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα.

Παρουσιαστής που καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου έκανε λόγο για πλουτισμό της Μ. Φύσσα χάρη στην απόφαση του δικαστηρίου, και παρά τις αντιδράσεις συνομιλητών του στην εκπομπή, επανέλαβε πολλές φορές το ψευδές και χυδαίο σχόλιό του.

Το περιστατικό, όσο ακραίο και αν είναι, δεν πρέπει να αιφνιδιάζει κανέναν: Με την ανοχή της πολιτείας έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό σε τηλεοπτικά ΜΜΕ της περιφέρειας ένα σκοτεινό και ανεξέλεγκτο σύστημα που όχι απλώς επιτρέπει αλλά επιδιώκει να ακούγονται φωνές όπως η παραπάνω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αναλάβει το ταχύτερο δράση, όπως και η πολιτεία, για να μπουν επιτέλους κανόνες σε αυτή την άναρχη και επικίνδυνη περιοχή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου".

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ