Ο Δήμος Παιονίας στην Philoxenia | PellaNews

Ο Δήμος Παιονίας στην Philoxenia

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΤΗ PHILOXENIA

Στην 34η έκθεση  τουρισμού  Philoxenia που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ο δήμος Παιονίας δίνοντας έμφαση στον οινικό του πλούτο αλλά και στις περιπατητικές διαδρομές του στο Πάϊκο που συνθέτουν  μια μοναδική εμπειρία  για τον επισκέπτη.

Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου με την παρουσία του υπουργού τουρισμού Βασίλη Κικίλια , του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Σταύρου Καλαφάτη, του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, της προέδρου του ΕΟΤ  Άντζελας Γκερέκου και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Αλέξανδρου Θάνου με τους οποίους ο δήμαρχος Παιονίας  Κωνσταντίνος  Σιωνίδης πραγματοποίησε επαφές με στόχο την ανάπτυξη συνεργειών για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Παιονίας.

Δυναμικό "παρών" στην έκθεση έδωσαν επίσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Χρήστος Δραγανίδης και ο πρόεδρος της  κοινότητας Γουμένισσας Αστέριος Τάτσης.

Το τουριστικό προϊόν της Παιονίας παρουσιάζεται στο περίπτερο 15 στο σταντ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ενώ την παρουσίαση συντονίζουν οι συνεργάτες τουριστικής προβολής του δήμου.