Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων | PellaNews

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ!!!

Σφοδρές καταιγιδες και χαλαζοπτωσεις περιμενουμε σήμερα το βράδυ σε όλη την κεντρική Μακεδονία!!!Δείξτε παιδιά ιδιαίτερη προσοχή ο καιρός τη νύχτα μετά τις 10 με 11 η ώρα θα επιδεινωθεί σημαντικά στην κεντρική Μακεδονία Εκ νέου και ίσως δούμε ακόμη και πλημμυρικά φαινόμενα!!! Προσοχή μεγάλη λοιπόν και καλό είναι τις ώρες των φαινομένων να μη βρισκόμαστε στην ύπαιθρο!!!Τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ σοβαρά απο θέμα επικίνδυνων καιρικών φαινομένων!!!

Σε κόκκινο συναγερμό για σήμερα το βράδυ είναι οι παρακάτω περιοχές:
Το δυτικό κομμάτι του Νομου Σερρών-Νομος Χαλκιδικής-Νομος Θεσσαλονίκης-Νομος Κιλκίς-Νομος Πέλλας-Νομος Ημαθίας-Νομος Πιερίας-και όλο το ανατολικό κομμάτι της θεσσαλιας(κυριως τα παράκτια)
Προς τα Ξημερώματα μεγάλη προσοχή σε Εύβοια και Σποράδες το τονίζω μεγάλη προσοχή να είστε σε ετοιμότητα ακραία έως πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα!!!
Τα πράγματα παιδιά φαίνονται να ‘ναι πολύ σοβαρά και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σας!!!Δώστε την ευκαιρία να είναι ενήμεροι Όλοι οι συνάνθρωποί μας κοινοποιώντας το Ποστ αυτό και προπάντων φέρνοντας συνεχώς καινούργια μέλη στην ομαδάρα μας!!!

Με εκτίμηση Μάκης Σεκερλης!!