Αναλυτική εκτίμηση του καιρου από τον Μάκη Σεκερλη | PellaNews

Αναλυτική εκτίμηση του καιρου από τον Μάκη Σεκερλη

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΕΚΕΡΛΗ!!!

1-10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:με πολύ άστατο καιρό τις 2 πρωτες μερες θα μπει ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού!!ψυχρο μέτωπο φτάνοντας στην χώρα μας θα βρει τις πολύ θερμές αέριες μάζες που επικρατούν τελευταία με αποτέλεσμα να δώσει ισχυρες τοπικες καταιγιδες και χαλαζοπτωσεις στα ηπειρωτικά!!η θερμοκρασια θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα!!!3-4 του μήνα η αστάθεια και οι οποίες βροχες θα περιοριστούν και θα σταματήσουν για να ξανά επανέλθουν 5-8 του μηνός!!!το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα κλείσει με καλο καιρό και οι θερμοκρασίες σε κανονικά για την εποχή επίπεδα ίσως και με 2-3 βαθμούς πιο κάτω!!!
11-20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:φαίνεται πως το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα θα κυλήσει με καλες καιρικές συνθήκες και με ελαχιστες καταιγιδες που θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους στα ηπειρωτικά!!!Από της 15 μήνα και έπειτα ίσως υπάρξει θερμή εισβολή που θα εκτινάξει τον υδράργυρο σε επίπεδα καύσωνα!!!
21-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:το τελευταίο δεκαήμερο του καλοκαιριού φαίνεται πως θα έχουμε αρκετή έως πολύ ζεστη θα έλεγα(ίσως και θερμοκρασίες καύσωνα)οι οποίες βροχες πιστευω θα είναι ελαχιστες έως μηδαμινές!!!προς τις τελευταίες μέρες του μήνα το μελτέμι καλά θα κρατεί και οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν σε κανονικά για την εποχή επίπεδα!!!

Όλα τα παραπάνω που γράφω είναι προσωπική εκτίμηση καιρού και όχι πρόγνωση καθώς ίσως υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις!!!
Το μεγάλο ευχαριστω σας προς εμας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε δεν έχει κάποιο χρηματικό κόστος!!
Το μοναδικό κόστος είναι να μας μεγαλώσετε και άλλο την ομάδα φέρνοντας μας νέα μέλη!!!αυτο και τίποτα παραπάνω!!!αφιερωστε 15 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας βάζοντας μας νέα μέλη στην ομαδάρα μας!!!

Με εκτίμηση:Μάκης Σεκερλης!!!