«Μουδιασμένη» η Ελένη Μενεγάκη από την είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά | PellaNews

«Μουδιασμένη» η Ελένη Μενεγάκη από την είδηση της απώλειας της Φώφης Γεννηματά

Με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά ξεκίνησε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση για την απώλεια της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ και είπε δυο λόγια για εκείνη.

«Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς μας πρόλαβαν πολύ δυσάρεστες ειδήσεις που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το τελευταίο ημίωρο και αφορά φυσικά το ότι έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Κάτι που εμάς τουλάχιστον μας ξάφνιασε πολύ, αλλά νομίζω και όλο τον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής «Ελένη».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν έχουν περάσει ούτε δύο εβδομάδες από τότε που είπε ότι θα αποσυρθεί από την πολιτική ζωή και θα δώσει γι’ άλλη μια φορά τη μάχη της με τον καρκίνο. Ο χρόνος μάλλον κύλησε πολύ γρήγορα για εκείνη γιατί, όπως σας έλεγα και πριν, ούτε δύο εβδομάδες δεν πέρασαν μέχρι να μάθουμε σήμερα το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή».

«Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στον άντρα της και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας η Ελένη Μενεγάκη.

πηγή: sdna.gr/newsroom