Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη για το τι είναι “άνδρας παλαιάς κοπής” | PellaNews

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Παύλο Χαϊκάλη για το τι είναι “άνδρας παλαιάς κοπής”

Άγριος καυγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Το Πρωινό” το πρωί της Παρασκευής ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι αποχωρεί από το θέατρο οριστικά.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή και η στιγμή που άρχισε η ένταση ήταν όταν η παρουσιάστρια του είπε για μια φράση του που δεν της άρεσε.

“Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο. Αυτό που σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι “το άντρας παλιάς κοπής” είπε η Φαίη Σκορδά.

Αυτό πυροδότησε την οργή του ηθοποιού ο οποίος είπε ότι τα όσα είπε παρερμηνεύθηκαν. “Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;”, ειπε ο ηθοποιός και αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά απάντησε:  “Δεν θέλω να “κλείνω τα μάτια, δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα και επειδή είστε στο τηλέφωνο, να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για ‘μένα“, είπε η παρουσιάστρια.

Τότε ο ηθοποιός περιέγραψε τον δικό του όρισμό για το τι σημαίνει “άνδρας παλαιάς κοπής”.

“Φαίη μου, αν ο άνδρας παλιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα“, είπε και ζήτησε από την παρουσιάστρια να μην πάρει καμία θέση αν δεν γνωρίζει τα πραγματικά γεγονοτα. 

“Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση”,  της είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.