Άση Μπήλιου για Μενεγάκη: «Αστρολογικά μιλώντας, σταματά μόνο προσωρινά»(video) | PellaNews

Άση Μπήλιου για Μενεγάκη: «Αστρολογικά μιλώντας, σταματά μόνο προσωρινά»(video)

Τη δική της γνώμη για το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είπε η γνωστή αστρολόγος, Άση Μπήλιου, στη σημερινή «Φωλιά των Κου Κου».

Η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να σχολιάσει τη χθεσινή τελευταία εκπομπή, με την ίδια την αστρολόγο να έχει περάσει 10 χρόνια ως συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Η κ. Μπήλιου τόνισε με νόημα: «Eντάξει ήταν πάρα πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είναι ένας άνθρωπος, μια εκπομπή που μπαίνει στα ελληνικά σπίτια πάρα πολλά χρόνια. Για μένα σταματά μόνο προσωρινά, μιλώντας βέβαια αστρολογικά. Κλείνει ένας κύκλος για να ανοίξει κάτι άλλο στην πορεία. Καλώς ή κακώς ήμουν 10 χρόνια στο πλευρό της Ελένης, πολύ σημαντικά χρόνια για μένα και για την καριέρα μου. Μεγαλώνεις και είναι διαφορετικές οι εμπειρίες όπως καταγράφονται. Γνώρισα πολλούς ανθρώπους, ήμασταν μια παρέα, περάσαμε μαζί τόσα πολλά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Είμαι βέβαιη πως και τα παιδιά που τα είδα χθες, μέσα τους έχουν λίγο στεναχωρηθεί. Εγώ θα της ευχηθώ να ζήσει αυτή την ελευθερία έτσι όπως η ίδια την έχει ανάγκη και τα υπόλοιπα θα τα δούμε την πορεία».