Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια στο Άντρες έτοιμοι για όλα» | PellaNews

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια στο Άντρες έτοιμοι για όλα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε ότι την εποχή που παρουσίαζε το «Άντρες έτοιμοι για όλα» πολύ γνωστός τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να βιάσει χορεύτρια

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (14/01) αναφέρθηκε στην εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Ο πολύπειρος παρουσιαστής αποκάλυψε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που είχε πληροφορηθεί πώς ένας γνωστός τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να βιάσει μία χορεύτρια της εκπομπής.

O Mικρούτσικος για την απόπειρα βιασμού

Αναλυτικά όσα είπε ο Μικρούτσικος

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε ότι πολύ γνωστός τραγουδιστής έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Ήταν ξένη, χορεύτρια του Φωκά. Εγώ έφτασα ως εδώ στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Η κοπέλα έτρεμε. Τον ξέρουμε άπαντες. Δεν τον ξανακάλεσα σε εκπομπή.

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας. Την είδα στο πλάνο τώρα. Το #metoo είναι και θέμα εποχής. Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μάλιστα, τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε εάν ήθελε να μεσολαβήσει και να κινήσει την υπόθεση, αλλά εκείνη δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.

«Την ρώτησα «θέλεις να αναλάβω;». Μου λέει «έχω φέρει τη μάνα μου, έχω το παιδί μου» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

lawandorder.gr