Αντζελίνα Τζολί: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την άγρια εφηβεία της | PellaNews

Αντζελίνα Τζολί: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την άγρια εφηβεία της

Σε αποκλειστικό θέμα της η ιστοσελίδα της Dailymail, αποκαλύπτει αδημοσίευτες φωτογραφίες της σταρ από τα άγρια χρόνια της εφηβείας της καθώς και γράμματα που έστελνε τότε στους φίλους και συμμαθητές της από το σχολείο El Rodeo της Καλιφόρνια, μια «παρέα αναρχικών, που ντυνόταν στα μαύρα, έπινε αλκοόλ, κάπνιζε κι έπαιρνε ναρκωτικά ξερνώντας στα λεωφορεία», όπως μεταφέρει ανώνυμη πηγή και τότε μέλος της ίδιας παρέας που τα έβγαλε όλα στην φόρα.

Σε μια σειρά από καρτ ποστάλ που έστελνε το 1989 η 14χρονη τότε Αντζελίνα σε φίλη της αναφερόμενη στους άντρες που την ελκύουν, έγραφε «Βρήκα τον Κύριο Τέλειο. Δεν ξέρω το όνομά του, φιλάει υπέροχα και δεν θα τον ξαναδώ ποτέ». Από τις ίδιες τις προσωπικές σημειώσεις της, αποκαλύπτεται επίσης η δυσλειτουργική σχέση που είχε με την οικογένειά της αφού όπως έγραφε τότε «καλύτερα να ξαπλώσω γυμνή σε ένα λάκκο γεμάτο με κόκκινα μυρμήγκια παρά να πάω για επίσκεψη στους συγγενείς μου».

Επαναστάτρια και αντιδραστική, η έφηβη Τζολί ήταν το αντίπαλο δέος των καλογυαλισμένων πλουσιόπαιδων του Μπέβερλι Χιλς που κυκλοφορούσαν με επώνυμα ρούχα και οδηγούσαν σπορ πανάκριβα αυτοκίνητα ενώ προτιμούσε να κάνει παρέα με τα «μαύρα πρόβατα» του σχολείου προστατεύοντας όσους έπεφταν μπούλινγκ είτε για τα κιλά τους είτε για το ντύσιμό τους.
Όπως αποκαλύπτει μάλιστα η ίδια πηγή στη Daily Mail, η Οσκαρική σταρ σήμερα του Χόλυγουντ που το πρόσωπό της βρίσκεται στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη ποζάροντας μπροστά στον φακό των πιο περιζήτητων φωτογράφων, στην εφηβεία της φωτογραφιζόταν με φόντο τα νεκροταφεία και ονειρευόταν να ασχοληθεί με την σκηνοθεσία κηδειών και τις ταριχεύσεις.

Οι καθημερινές συνήθειες της τινέιτζερ Αντζελίνα περιλάμβαναν πίτσα με τους φίλους της, αλκοόλ, κάπνισμα και ναρκωτικά, συνδυασμοί που συχνά έφερναν εκείνη και την παρέα της στο σημείο να αδειάζουν το… στομάχι τους όπου έβρισκαν, ακόμα και μέσα στα λεωφορεία που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους. Η πηγή που έδωσε στο βρετανικό site τις φωτογραφίες και τα προσωπικά σημειώματα της Τζολί με τον όρο να παραμείνει ανώνυμη, την περιγράφει όμορφη και εκκεντρική, με ιδιαίτερη κλίση στη σκοτεινή πλευρά αν και πάντα γενναιόδωρη βοηθώντας οικονομικά όχι μόνο τους φίλους της αλλά και τους άστεγους που συναντούσε στο δρόμο.

«Ηταν από τότε ένα υπέροχο πλάσμα και είχαμε μια υπέροχη φιλία επίσης. Ο κόσμος ίσως να μην ξέρει πόσο πραγματικά φιλάνθρωπη ήταν από τότε, άγρια αλλά φιλάνθρωπη. Είχε περισσότερα λεφτά από εμάς αλλά πάντα ήταν γενναιόδωρη και μοιραζόταν τα πάντα μαζί μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να περπατάμε και να μην προσφέρει λεφτά ή φαγητό σε όποιον άστεγο συναντούσαμε στο δρόμο. Τότε ήταν μόλις 14χρονών. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση που σήμερα βοηθάει τους πρόσφυγες όλου του κόσμου», λέει η παλιά της φίλη ή φίλος από τα χρόνια του σχολείου.