Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4! | PellaNews

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4!

Έπειτα από δεκάδες δοκιμασίες μέσα σε τέσσερις μήνες, οι δύο καλύτεροι μάγειρες, οι οποίοι κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στις ατελείωτες απαιτήσεις του MasterChef, έφτασαν στον τελικό!

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο τελικός του τέταρτου κύκλου του reality μαγειρικής.

Το MasterChef ολοκληρώθηκε με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κερδίζει τον Σταυρή Γεωργίου και να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Οι δύο φιναλίστ, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
 

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 

Οι βαθμολογίες του τελικού

Οι τρεις κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς, έβαλαν τα καλά τους και ανακοίνωσαν live στους δύο φίλους και συμπαίκτες τις βαθμολογίες τους και για τις δύο δοκιμασίες του τελικού.

Η βαθμολογία για την πρώτη δοκιμασία ήταν:

Σταυρής 21/30

Σταύρος 24/30

Η βαθμολογία για την δεύτερη δοκιμασία ήταν:

Σταυρής 22/30

Σταύρος 30/30

Η συνολική βαθμολογία:

Σταυρής 43

Σταύρος 54

Πηγή: govastileto.gr