Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος | PellaNews

Διασωληνωμένος στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Διασωληνωμένος στην εντατική νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα». Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον Alpha ο παρουσιαστής επρόκειτο σήμερα να βγει από το νοσοκομείο, όμως η υγεία του επιδεινώθηκε το βράδυ της Κυριακής και οι γιατροί έκριναν αναγκαίο να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και τον διασωλήνωσαν.

Ο παρουσιαστής είναι σε καταστολή με μικρόβιο στους πνεύμονες.

Όλα ξεκίνησαν  πριν από δύο μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί όμως το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο σήμερα, Τετάρτη. Μόνο που το βράδυ της Κυριακής άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.