Εξελίξεις και ίντριγκες στο Big Brother | PellaNews

Εξελίξεις και ίντριγκες στο Big Brother

H Αντιγόνη Παπαδοπούλου σχολιάζει τις εξελίξεις στο σπίτι του Big brother. 

Νεες εξελίξεις ειχαμε και αυτη την εβδομάδα στο σπίτι του big brother.Η ανακύρηξη της Αννας Μαριας  ως νεα αρχηγού  στο σπίτι  έφερε τα πάνω κάτω στους συγκατοίκους όπως και  η  αποκαλυπτική εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου για το σκάνδαλο που προκάλεσε η απόκαλυψη του ροζ βίντεο.

Ωστόσο ,οι κόντρες δεν έχουν σταματιμό στο big brother.

Κόντρα δημιουργήθηκε  στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, με πέτρα του σκανδάλου την Αννα  Μαρία  για ακόμη μια φορά με τους συμμάχους της να παίρνουν το μέρος της αντίθετης παράταξης ,αφου η ίδια ετσι ισχυριζόταν καθώς  θεώρησε πως οι διδύμοι -συμμαχοι της παιρνουν το μέρος των υπολοίπων- και δεν την υποστηρίζουν. 

Τέλος βλέπουμε να έχει εξομαλυνθεί η σχέση του δικου μας Χρήστο Μακρίδη με τους συμπαικτες του και οι κόντρες να  εχουν τελειώσει.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριοτητας ως σίφουνας   καθαρίζει κάθε εβδομάδα  όλους τους προτεινόμενους συμπαίκτες  στα τρια συνεχόμενα live που ήταν υποψήφιος. 

 Η παραμονή στο σπίτι θα λέγαμε ειναι αιτία του ήθους και του χαρακτήρα που εκπέμπει ,διότι αποφεύγει καθε είδους ένταση η οποια ειναι λόγος    απομάκρυνσης και επιπλεον αδιαφορει σε ό, τι δεν ταιριάζει στο προσωπικο του ενδιαφέρον. Οι εξελίξεις σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον και θα τις αναλύουμε μέσα από το pellanews.gr