Η έκπληξη του Γιώργου Παπαδάκη που άφησε “άφωνους” Βούλγαρη – Χασαπόπουλο | PellaNews

Η έκπληξη του Γιώργου Παπαδάκη που άφησε “άφωνους” Βούλγαρη – Χασαπόπουλο

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου τους παρουσιαστές της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα MEGA“, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη καθώς στο στούντιο της εκπομπής και την ώρα που υποδέχονταν τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, έφτασαν δύο υπέροχες τούρτες.

Οι συγκεκριμένες τούρτες ήταν δώρο από τον παρουσιαστή του “Καλημέρα Ελλάδα”, Γιώργο Παπαδάκη, όπως είχε δεσμευτεί ότι θα έπραττε την Παρασκευή όταν οι παρουσιαστές της “Κοινωνίας Ώρας MEGA” είχαν στείλει στον ΑΝΤ1 δύο μυλόπιτες.

“Καλημέρα κ. Παπαδάκη ευχαριστούμε πολύ και τον Γιώργο το φίλο μου και τη Χρύσα. Είναι καταπληκτικά“, είπε η Ανθή Βούλγαρη δείχνοντας ενθουσιασμό με την έκπληξη.

“Προχθές είχαμε στείλει στα παιδιά στο “Καλημέρα Ελλάδα” δύο ωραίες μυλόπιτες και είχε δεσμευτεί ο Γιώργος Παπαδάκης να μας στείλει κι αυτός γλυκά. Εμείς το πρωί γλυκαίνουμε ο ένας τον άλλον επειδή ξυπνάμε νωρίς“, εξήγησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και προσέθεσε: “Γιώργο μου μπράβο, χαρά στο γούστο σου σε ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί πολλές πίκρες έχουμε πάρει το τελευταίο διάστημα“.

“Πρωί Δευτέρας χρειάζονται αυτά”, σχολίασε ο κ. Σκρέκας, ενώ σε ερώτηση αν γίνονται ανάλογες “εκπλήξεις” ανάμεσα στα υπουργεία απάντησε: “Εμείς στο δικό μας υπουργείο δεν τρώμε ιδιαίτερα γλυκά“.

“Φέρτε και πιατάκια και κουταλάκια να κεράσουμε και τον υπουργό και τη Γωγώ“, είπε ακόμα η Ανθή Βούλγαρη προσθέτοντας “Να το κάνουμε κάθε μέρα αυτό, αλμύρα αύριο εμείς“.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης έστειλε τις τούρτες μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε “Με αγάπη από το “Καλημέρα Ελλάδα“.