Κέιτ Μίντλετον: Συντετριμμένη μετά τις αποκαλύψεις για τη διαμάχη της με τη Μέγκαν Μαρκλ | PellaNews

Κέιτ Μίντλετον: Συντετριμμένη μετά τις αποκαλύψεις για τη διαμάχη της με τη Μέγκαν Μαρκλ

Νέα «βόμβα» στη βασιλική οικογένεια προκάλεσε το βιβλίο Finding Freedon - «Καθυστερημένες και δύσκολες» οι συνομιλίες του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον πρίγκιπα Χάρι
Δυσμενή αντίκτυπο στην ψυχολογία της Κέιτ Μίντλετον έχει προκαλέσει η νέα αποκαλυπτική βιογραφία για τους Σάσεξ, κι ενώ οι συζητήσεις μεταξύ πρίγκιπα Χάρι και πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι «καθυστερημένες και δύσκολες».

Το Finding Freedom αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και αναφέρεται κυρίως στους Σάσεξ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Άντριου Μόρτον αποκάλυψε ότι η Κέιτ νιώθει «συντετριμμένη» από τη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί στο περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η διαμάχη μεταξύ Χάρι και Γουίλιαμ επηρέασε βαθιά την Κέιτ. Την αναστάτωσε». Την ίδια ώρα, το βιβλίο δεν αναμένεται ότι θα επηρεάσει θετικά τη διαμάχη μεταξύ των δύο αδελφών.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ μένουν αυτήν την περίοδο στο Νόρφολγκ, μαζί με τα παιδιά τους, ενώ η Μέγκαν και πρίγκιπας Χάρι μένουν σε έπαυλη στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους.

Σύμφωνα με το Finding Freedom, οι σχέσεις των Σάσεξ με τους Κέιμπριτζ ήταν τόσο άσχημες που τον Μάρτιο τα ζευγάρια σχεδόν δεν μιλούσαν. Η βασιλική οικογένεια εκφράζει φόβους ότι το βιβλίο θα πυροδοτήσει νέα διαμάχη.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι η Κέιτ «έκανε πολύ λίγα για να γεφυρώσει το κενό» με τη Μέγκαν. Ωστόσο ο Άντριου Μόρτον υποστηρίζει ότι ουσιαστικά στάθηκε στο πλευρό του Γουίλιαμ, ως πιστή σύζυγος.

Οι συγγραφείς του βιβλίου έχουν μιλήσει σε πάνω από 100 πηγές, συμπεριλαμβανομένων «στενών φίλων του Χάρι και της Μέγκαν, βασιλικών βοηθών και προσωπικού του παλατιού (πρώην και νυν)» ενώ επισημαίνουν ότι όλες οι πληροφορίες στο βιβλίο έχουν τουλάχιστον δύο πηγές.

Από την πλευρά τους, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αρνούνται ότι έδωσαν συνεντεύξεις ή συνετέλεσαν στο βιβλίο, ωστόσο η φύση του βιβλίου γεννά ερωτήματα για το ποιες ήταν οι πηγές. Το ζευγάρι δεν έχει διαψεύσει το περιεχόμενο του βιβλίου.

protothema