Μένιος Φουρθιώτης επίθεση: Εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι του παρουσιαστή | PellaNews

Μένιος Φουρθιώτης επίθεση: Εμπρηστικός μηχανισμός στο σπίτι του παρουσιαστή

 Μια εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό και από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο. «Μια εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό και από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο, ενώ βρέθηκαν γκαζάκια.

Ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης συνδέει την επίθεση με την επανέκδοση εφημερίδας και την έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης. Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».

πηγή: alphafreepress.gr