Μαίρη Μπάρκουλη: «Διαγνώστηκα με το αυτοάνοσο νόσημα Χασιμότο, ο γιατρός λέει ότι είμαι προ εμφράγματος» | PellaNews

Μαίρη Μπάρκουλη: «Διαγνώστηκα με το αυτοάνοσο νόσημα Χασιμότο, ο γιατρός λέει ότι είμαι προ εμφράγματος»

Η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη μίλησε μέσα από το νοσοκομείο για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της

Στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο νοσηλεύεται η Μαίρη Μπάρκουλη, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της τα τελευταία 24ωρα.

Σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή Super Κατερίνα, η σύζυγος του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε για την κατάσταση της υγείας της και αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με το αυτοάνοσο, Χασιμότο.

Όπως δήλωσε, ο συσσωρευμένος πόνος και το άγχος που βιώνει έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υγεία της. Μάλιστα, ο καρδιολόγος της την ενημέρωσε πως βρίσκεται προ εμφράγματος.

«Είμαι στο νοσοκομείο, έχουν γίνει πολλά δυστυχώς αυτές τις ημέρες. Όταν ένας άνθρωπος πονάει και πονάει πολύ και έχει περάσει αυτά που πέρασα εγώ, αυτά όλα κάπου ξεσπάνε. Ήρθε ο καιρός να αρρωστήσω κι εγώ. Είχα πολλές έκτακτες συστολές στην καρδιά. Πήγα στον καρδιολόγο μου και μου είπε ότι είμαι προ εμφράγματος», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια εξήγησε όσα της είπαν οι γιατροί της: «Ανακαλύψαμε ότι έχω Χασιμότο που είναι αυτοάνοσο και μου έχει δημιουργήσει βρογχοκοίλη και όζο. Επειδή δυστυχώς το  Χασιμότο συνδέεται με τα λεμφοκύτταρα, συνήθως κάνει κακοήθειες και πρέπει να το δούμε ξανά σε δυο μήνες. Μου είπαν ότι δε πρέπει να περπατάω καθόλου, γιατί υπάρχει μια αρτηρία που είναι έτοιμη να σπάσει και μπορεί να πάθω έμφραγμα και μπήκα μέσα στο νοσοκομείο για να μου κάνουν χειρουργείο για στεφανιαία νόσο».

Τέλος αναφέρθηκε στην στεναχώρια που βιώνει το τελευταίο διάστημα, ενώ και στον γιο της, Νίκο Μπάρκουλη και εξήγησε πώς βιώνει ο ίδιος την ασθένειά της.

«Όλα αυτά δημιουργήθηκαν από το άγχος, το στρες και τη στεναχώρια. Έχασα ανθρώπους στη ζωή μου, έχασα την αρχή και το τέλος μου. Ο Νίκος είναι χάλια, κλαίει. Του έχω απαγορεύσει να έρθει να με δει. Δεν θέλω να τον πληγώσω, γι’ αυτό και δεν ήθελα να έρθει. Ήθελα να το περάσει πιο ανώδυνα γιατί έβλεπε τον πατέρα του συνέχεια σε κρεβάτια νοσοκομείου», είπε κλείνοντας η Μαίρη Μπάρκουλη.

protothema.gr