Ποια είναι η "πληρωμένη δημοσιογράφος" που πρωταγωνιστεί στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ | PellaNews

Ποια είναι η "πληρωμένη δημοσιογράφος" που πρωταγωνιστεί στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλο έχει προκαλέσει το άκρως προκλητικό διαφημιστικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι δημοσιογράφοι εμφανίζονται να χρηματίζονται για να "διαφημίζουν" την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Το σποτ έχει δημιουργήσει αρνητικά σχόλια στον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο που το έκριναν ως ισοπεδωτικό, δυσφημιστικό και προσβλητικό.

Προκάλεσε όμως και "καυγάδες" στο εσωτερικό του κόμματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ασφαλείς πληροφορίες του TheTOC αναφέρουν πως ο Πάνος Σκουρλέτης πληροφορήθηκε το περιεχόμενο του σποτ... από το διαδίκτυο. Του ήρθε... έκπληξη δηλαδή και μάλλον οχι πολύ θετική.

Το σποτ δεν ανατέθηκε σε διαφημιστική εταιρεία, αλλά είναι δουλειά ομάδας συνεργατών της Κουμουνδούρου με "αποκλειστική" αρμοδιότητα τα βίντεο και τα τηλεοπτικά σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του σποτ, Άννα Ελεφάντη
Στο σποτ πρωταγωνιστεί μια "πληρωμένη δημοσιογράφος" που "τα παίρνει" ακολουθώντας τις "κυβερνητικές εντολές". Η πρωταγωνίστρια είναι η κόρη του ιστορικού στελέχους της ανανεωτικής Αριστεράς, Άγγελου Ελεφάντη, ηθοποιός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Ελεφάντη, με σημαντική παρουσία στο θέατρο.