Στη δημοσιότητα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει η Diana πριν τον γάμο της με τον Κάρολο | PellaNews

Στη δημοσιότητα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει η Diana πριν τον γάμο της με τον Κάρολο

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που είχε δώσει η πριγκίπισσα Diana μαζί με τον Κάρολο πριν τον γάμο τους στον δημοσιογράφο Andrew Garner και την Angela Rippon.

Στο απόσπασμα που περιλαμβάνεται στο νέο ντοκιμαντέρ του CNN, «Diana», το ζευγάρι δυσκολεύεται να απαντήσει για τα σχέδια που έχουν για τη ζωή τους μετά τον γάμο, δείχνοντας μια αμηχανία που πολλοί θα ερμήνευαν ως το πρώτο σημάδι ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη σχέση τους.

Τότε ο δημοσιογράφος απευθύνεται στη Diana, ρωτώντας την αν ανυπομονεί να φτιάξει ένα σπιτικό στην έπαυλη του Καρόλου. «Ναι πάρα πολύ» ακούγεται να λέει η 20χρονη Diana και προσθέτει: «ανυπομονώ να γίνω μια καλή σύζυγος».

Τότε ο Κάρολος σχολιάζει «Θεούλη μου» για να πάρει την απάντηση από τη Diana: «Πρέπει να το πω αυτό, είσαι ακριβώς δίπλα μου».

Όπως λεει η Angela Rippon στο ντοκιμαντέρ: «Υπήρχε κάτι παραπάνω στη Diana. Κάτι που δεν ήταν το ζαχαρωτό ή η πλαστελίνη που θα έπλαθε το Παλάτι. Είχε ραχοκοκκαλιά, είχε μια γνώση του εαυτού της».

Η Diana φυσικά μετά τον γάμο προσπάθησε να «φτιάξει ένα σπιτικό» όπως είχε πει και στη συνέντευξη, όμως στην πραγματικότητα έμενε πολλές μέρες μόνη της ενώ ο Κάρολος περνούσε χρόνο με την Camilla Parker Bowles. Μάλιστα, την περίοδο που ετοιμαζόταν να παντρευτεί είχε ανακαλύψει ότι η σχέση του Καρόλου και της Camilla δεν είχε τελειώσει, όπως πίστευε.

Η Diana ήταν τόσο ξεχωριστή συγκριτικά με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας που τελικά έγινε η πιο αγαπητή royal. Ο χαρακτήρας της και η γνώση που είχε του εαυτού της ήταν αυτή που την οδήγησαν τελικά να πάρει διαζύγιο από τον Κάρολο μετά από 11 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

govastileto.gr