Το πρώτο τραγούδι του Μικρού Ικάρου | PellaNews

Το πρώτο τραγούδι του Μικρού Ικάρου

Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο κομμάτι του Μικρού Ίκαρου με τίτλο “Μου ΄χει λείψει να με πας“, σε στίχους της Αλεξάνδρας Μπότη και μουσική της Christina Jackson.

Πρόκειται για ένα δροσερό τραγούδι που θα κερδίσει τις καρδιές μας αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα θα "πιάσουμε" τον εαυτό μας να το σιγοτραγουδά ή να σφυρίζει τον ρυθμό του. 

Το είδος της μουσικής swing  μπορεί να πρωτοεμφανίστηκε πριν από περίπου εκατό χρόνια αλλά συνεχίζει ακόμη και σήμερα να προσφέρει καινοτόμες επιρροές τζαζ. 

Το κομμάτι γράφτηκε πριν από αρκετά χρόνια, αλλά ηχογραφήθηκε τα Χριστούγεννα με σκοπό να κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2020. Οι εξελίξεις, όμως, στην υγεία και το φαινόμενο της πανδημίας καθυστέρησε λίγο την κυκλοφορία του. Το βίντεο, μάλιστα, που το συνοδεύει στο YouTube, δημιουργήθηκε την περίοδο της καραντίνας και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ενώ η φράση “Μου ΄χει λείψει να με πας” και σχεδόν όλα όσα περιγράφονται απέκτησαν ξαφνικά ένα νέο νόημα συνδεδεμένο πια με την κατάσταση του εγκλεισμού και της απώλειας της “παλιάς μας ζωής”.

Όλα αυτά που μας έλειψαν την περίοδο της Άνοιξης, βόλτες, συντροφιές, (Μία βόλτα στο παρκάκι με τον σκύλο, Ταβερνάκι για κρασάκι μ' έναν φίλο) αποτυπώνονται στους άκρως επίκαιρους στίχους του νέου αυτού τραγουδιού που θα κερδίσει τις εντυπώσεις από το πρώτο άκουσμα.

Ο μικρός Ίκαρος με την μαγευτική και ζεστή φωνή του μας καλεί να πετάξουμε μαζί του στα όνειρα που δεν χάνονται ποτέ.

Το digital single θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο σε όλες τις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες.