Τραγικές ώρες για τη Ρούλα Κορομηλά - Τέλος εποχής | PellaNews

Τραγικές ώρες για τη Ρούλα Κορομηλά - Τέλος εποχής

Ένα τέλος εποχής φέρνει τραγικές ώρες για τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία περνά δύσκολες στιγμές, καθώς χάνει κάτι πολύτιμο για τη ζωή της.

Η άλλοτε παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να πάρει τη μεγάλη απόφαση όσον αφορά το σπίτι της στη Μύκονο. Μπορεί να έβγαλε από το όλο deal 2.300.000 ευρώ αλλά η Ρούλα Κορομηλά αναγκάστηκε να βάλει ένα τέλος στον… επίγειο παράδεισο που είχε στην Μύκονο, ενώ πρόσφατα άλλαξε η ζωή της με την παρουσία ενός μωρού.Τον δικό της επίγειο παράδεισο είχε χτίσει η Ρούλα Κορομηλά στη Μύκονο προκειμένου να περνά όμορφες και χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί.

Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και αποτελούσε το αγαπημένο της «καταφύγιο».

Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρούλα δεν μετάνιωσε στιγμή γι’ αυτήν της την απόφαση. Ίσα ίσα που όπως τονίζει, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση για την απόφαση της να το πουλήσει. Και αυτό γιατί θεώρησε πως έτσι όπως διαμορφώθηκε η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη -για όλους- φορολογία έκανε την πιο σωστή κίνηση.Η Ρούλα Κορομηλά μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή, έτσι λοιπόν όλοι γνώριζαν πόσο πολύ ήθελε ένα παιδί. Κανείς όμως δεν γνώριζε πως η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως έχει κάνει πάνω από 10 εξωσωματικές αλλά δυστυχώς καμία δεν πέτυχε. Σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως έκανε εθελοντισμό σε κάποιο ίδρυμα και είχε έρθει πολύ κοντά με ένα μωρό μόλις 16 μηνών το είπε και πήρε σπίτι της αλλά τελικά δεν κατάφερε να υιοθετήσει.

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια είπε: "Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά και εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ."Και συνέχισε λέγοντας: "Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του.

Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα.

Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα".

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για αυτή την άγνωστη ιστορία της προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.

πηγή: athensmagazine.gr