Όλη η αλήθεια για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη – Τι λέει ο ίδιος | PellaNews

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη – Τι λέει ο ίδιος

Πλήθος δημοσιευμάτων έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει ο αγαπημένος ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης και συγκεκριμένα να “δίνει μάχη για τη ζωή του“. Ο ίδιος πάντως διέψευσε ότι αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και υποστήριξε πως είναι σε φάση ανάρρωσης μετά από επέμβαση που είχε κάνει.

Συγκεκριμένα έπειτα από επικοινωνία που είχε η εκπομπή “Πρωινό” με τον Δάνη Κατρανίδη, ο ηθοποιός δήλωσε “έκπληκτος” από τα όσα γράφονται και ακούγονται και διαβεβαίωσε πως κάτι τέτοιο “δεν ισχύει“.

Όπως είπε “πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση κήλης και πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, στο σπίτι του”.

 Ακόμα ο 72χρονος ηθοποιός έσπευσε να αναφέρει πως έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του έναντι του κορονοϊού, έχοντας κάνει και τις δύο δόσεις, λέγοντας ότι “επουδενί πρέπει να συσχετιστεί ο εμβολιασμός του με την κατάσταση της υγεία του, λόγω της χειρουργικής επέμβασης”.

Επίσης όπως δήλωσε ακόμα ο Δάνης Κατρανίδης προσπαθεί ν’ αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά “και του χιούμορ έχει τα όριά του“.

Τι ανέφεραν τα δημοσιεύματα
Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός έχει βγει πλέον από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή.

Ο Δάνης Κατρανίδης δέχεται τη φροντίδα των δικών του ανθρώπων, που δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός λίγο μετά το Πάσχα βρέθηκε για εξετάσεις ρουτίνας σε γνωστό ιατρικό κέντρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως πρέπει να γίνει λεπτομερής έλεγχος και να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Ο Δάνης Κατρανίδης επιδεικνύοντας μεγάλη δύναμη ψυχής, προσπαθεί τις τελευταίες εβδομάδες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας να κρατηθεί στη ζωή.

Ο ηθοποιός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο για να κάνει τη θεραπεία που χρειάζεται, ενώ όλα γίνονται υπό άκρα μυστικότητα.

Πηγή: debater.gr