“Πλερέζα” για τον Κωστή του Big Brother | PellaNews

“Πλερέζα” για τον Κωστή του Big Brother

Μια ακόμη αποχώρηση “βίωσε” το σπίτι του Big Brother και οι παίκτες είδαν τον Στηβ Μιλάτο να φεύγει παίρνοντας μαζί του αναμνήσεις και το πλατινέ μαλλί του.

To μοντέλο με τις πολλές κατακτήσεις και με το πονηρό βλέμμα, δεν “άντεξε” και ο κόσμος αποφάσισε να του δώσει “πόδι” από το σπίτι που έχει δημιουργήσει ο ΣΚΑΙ για τους παίκτες του ριάλιτι.

Ο Κώστας Στυλιανάκης είχε έρθει πολύ κοντά με τον Στηβ και ο “έρωτας” τους αναπτύχθηκε μέσα από εντάσεις και φωνές στην αρχή αλλά μετά ήρθαν κοντά και τα βρήκαν. Έτσι, η αποχώρηση του Στηβ έκανε τον Κωστή να “λυγίσει”.

Ο Κώστας ξεκίνησε να κλαίει με μαύρο δάκρυ και ήταν απαρηγόρητος. Η Μαίρη Βαρσάμη στάθηκε στο πλευρό του σαν γνήσια φίλη και συνοδοιπόρος, ενώ ο ακλόνητος Στηβ κάθισε μπροστά του και του είπε μια ατάκα η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο των social media και τους τρόλαραν απίστευτα.

Ο Στηβ Μιλάτος κοιτώντας τον Κωστή στα μάτια είπε:

“Θα το σηκώσεις το έπαθλο; Θα το σηκώσεις να πάμε στο Λας Βέγκας να παντρευτούμε παρέα“; και ο Κωστής δεν απάντησε ενώ συνέχισε να κλαίει.

Η συγκεκριμένη ατάκα προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media και δε σταμάτησε ο κόσμος να τρολάρει τη σχέση των δυο ανδρών, η οποία έχει περάσει από χίλια κύματα… Όμως, η αγάπη τα νικά όλα!