Ένταση στην άφιξη Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες υγειονομικών | PellaNews

Ένταση στην άφιξη Πλεύρη στη Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμασίες υγειονομικών

Ένταση επικρατεί στη Θεσσαλονίκη κατά την άφιξη του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη λόγω της έκρηξης κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΧΑΪΝΑ

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, γιουχαρισματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, υγειονομικοί και μέλη του ΕΚΑΒ.

Την ώρα που κατέφθανε ο κ. Πλεύρης στο ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος για την έκτακτη σύσκεψη με τους διοικητές της 3ης και της 4ης ΥΠΕ και τους διοικητές των Νοσοκομείων, οι διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν, καθώς και να φωνάζουν συνεχώς συνθήματα κατά της κυβέρνησης, την απόφαση των αναστολών, όπως και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τα σχολεία, ενώ την ίδια ώρα χτυπούσαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τον υπουργό στο σημείο.

Εκτός αυτών, στα ηχεία που έχουν τοποθετήσει έξω από το ΕΚΑΒ, ακούγονται παραγγέλματα της χούντας, θέλοντας να εκφράσουν πως η κυβέρνηση επιβάλλει τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, όπως αυτά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την είσοδο των μαθητών με self test στα σχολεία, καθώς και οι αναστολές εργασίας σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί στους υγειονομικούς κλάδους.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, κ. Θάνος Πλεύρης μετέβη εκτάκτως σήμερα στην Θεσσαλονίκη, μαζί με την αναπληρώτρια υπουργό Μίνα Γκαγκά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μόνο χθες, στη συμπρωτεύουσα εντοπίστηκαν 449 κρούσματα.

Πάντως, από την πλευρά του ο κ. Πλεύρης χαρακτήρισε την επίσκεψή του περισσότερο προληπτική.

 

thesstoday.gr