Απολογισμός της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού | PellaNews

Απολογισμός της συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού

Του Στέφανου Μίντζα

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού βρέθηκε φέτος η Πέλλαnews.  Μια συνέντευξη τύπου στην οποία ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε δυναμικός αλλά και αποφασιστικός δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που του ετέθησαν αλλά και στέλνοντας το μήνυμα για την Ελλάδα που αλλάζει. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για όλους και για όλα από τον Κορωνοϊό μέχρι και το μεταναστευτικό αλλά και για τα μεγάλα έργα υποδομής τόσο για το οδικό δίκτυο όσο και για το νέο γήπεδο του Άρη.

Αρχικά ο πρωθυπουργός απαντώντας στην πρώτη ερώτηση έδωσε το όραμα του για την Θεσσαλονίκη, μια Θεσσαλονίκη στην οποία σκοπεύει να παραδώσει το μετρό –ένα έργο που απασχολεί και ταλαιπωρεί χρόνια την συμπρωτεύουσα – αλλά και για τα νέα γήπεδα του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Εστιάζοντας στις απαντήσεις του πρωθυπουργού μπορούμε να σταθούμε στις εξής κατηγορίες:

1)Κορωνοϊός και αντιεμβολιαστές,  2) Μεσαία Τάξη - φοροελαφρύνσεις,  3)Εξωτερική πολιτική - τουρκική προκλητικότητα, 4)Πρωτογενής τομέας και 5) ανασχηματισμός - άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας. 

 

 

 

Κοινή συνισταμένη όλων των απαντήσεων του πρωθυπουργού είναι η αυτοπεποίθηση που έβγαλε αλλά και το όραμα που έδωσε για μια Ελλάδα που αλλάζει, μια Ελλάδα που αναπτύσεται και στέλνει μήνυμα εθνικής κυριαρχίας και διαφύλαξης των συνόρων. Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά στον πρωτογενή τομέα και στην στήριξη του αγροτικού κόσμου.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην Πέλλαnews αυτής της εβδομάδας