Γλυκό ΚΙΝΑΛ με...σαντιγί ΠΑΣΟΚ!-Συσπείρωση απο τον κόσμο που γέμισε το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών | PellaNews

Γλυκό ΚΙΝΑΛ με...σαντιγί ΠΑΣΟΚ!-Συσπείρωση απο τον κόσμο που γέμισε το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Το ΠΑΣΟΚ(αν θέλετε ΚΙΝΑΛ)είναι εδώ! Αυτό φάνηκε από το ότι η αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών πλημμύρισε από κόσμο, ο οποίος ακόμη και στην κάλπη για υποψήφιο Πρόεδρο του νέου Κινήματος είχε δώσει το μήνυμα, από τότε είχε φωνάξει «παρών», όσο κι αν αυτό φαίνεται σε έναν ουδέτερο παρατηρητή περίεργο.

Οι Ανδρέας Λοβέρδος και Ανδρέας Σπυρόπουλος, ένας παλιός και ένας νέος, ήταν αυτή που αποτέλεσαν το κλιμάκιο που επισκέφθηκε τον Νομό Πέλλας, σε μία ευρεία συνάντηση στελεχών που έγινε στο Εργατικό Κέντρο, ενώ προηγουμένως παραχώρησαν συνέντευξη τύπου. Οι κ.κ. Λοβέρδος συνοδεύονταν από στελέχη της Πέλλας και μάλιστα τα «βαριά ονόματα», ενώ και τα μέλη έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Οι δύο άνδρες και κυρίως ο κ. Λοβέρδος στα πεπραγμένα του Πα.Σο.Κ. στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκαν και σε θέσεις του κινήματος σήμερα. Όσον αφορά το Μακεδονικό εκφράστηκε και με παραδείγματα η αντίθεση τους στη συμφωνία των Πρεσπών, ενώ έντονη κριτική έγινε για τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ.

Οι κ.κ. Λοβέρδος και Σπυρόπουλος κάλεσαν τον κόσμο σε «εκλογική ετοιμότητα», τη στιγμή που παλαιό και έμπειρο στέλεχος διαβεβαίωνε το pellanews.gr πως «τον Μάιο θα έχουμε τριπλή(ή τετραπλή αν θέλετε)κάλπη! Άλλωστε ο πρώην Υπουργός Υγείας, αναφερόμενος σε έντονο ύφος σε νόμους που έμειναν ανά τα χρόνια και έδωσαν λύσεις σε φλέγοντας ζητήματα(ΑΣΕΠ, ρύθμιση χρεών και δανείων), έκανε λόγο για «νόμους Πα.Σο.Κ.». «Λέμε Νόμος Πεπονή και όχι νόμος που δημιούργησε το Πα.Σο.Κ. Λέμε Νόμος Κατσέλη και δεν κάνουμε λόγο για νόμο Πα.Σο.Κ. Είναι και οι δύο όμως νόμοι που δημιουργήθηκαν από το Πα.Σο.Κ. και ακόμη δίνουν και θα δίνουν λύσεις», είπε χαρακτηριστικά, προτρέποντας τον καθένα «να δίνει τις ανάλογες απαντήσεις στο ανάλογο ύφος που σήμερα πολλοί αναφέρονται», φωτογραφίζοντας σαφώς τα κυβερνητικά στελέχη.

Ακολούθησε συζήτηση και έκφραση απόψεων, βάζοντας έτσι μία τελεία στην επίσκεψη αυτή των δύο Βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, και αφήνοντας όχι απλά το φως ανοιχτό, αλλά δίνοντας την ευκαιρία να δούμε για μία ακόμη φορά αυτό που έχουμε πολλάκις αναφέρει, είτε σε ρεπορτάζ είτε σε αναλύσεις μας. Ότι το φως του «πράσινου ήλιου» δεν σβήνει εύκολα, κυρίως με την αλλαγή ονόματος ενός χώρου. Και ειδικά τώρα που το «νερουλό» Ποτάμι έχει αποχωρήσει…

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος