Εξόρμηση γαλάζιων στελεχών στην Πέλλα εν' όψει ΔΕΘ! | PellaNews

Εξόρμηση γαλάζιων στελεχών στην Πέλλα εν' όψει ΔΕΘ!

Το νομό Πέλλας θα επισκεφτούν σήμερα(5/9), στο πλαίσιο περιοδειών στελεχών της Ν.Δ. ενόψει της έλευσης στη ΔΕΘ του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στις 15 Σεπτεμβρίου, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπου και αναμένεται να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με  παραγωγικούς φορείς, πολίτες κλπ., ενώ πρόκειται να γίνει και συνέντευξη τύπου αλλά και ομιλία. Πιο συγκεκριμένα σήμερα στον Νομό Πέλλας θα βρίσκονται οι Γιώργος Βλάχος(Βουλευτής Αττικής), Ελίζα Βόζεμπεργκ(Ευρωβουλευτής) και Σίμος Κεδίκογλου(Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών), συνοδεία του Βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη και του Προέδρου της γαλάζιας Νομαρχιακής του Νομού Θεοδόση Ουραηλίδη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στη βιομηχανική εταιρία παρασκευής χυμών «POM STAR -Ρόδι Ελλάς ΑΒΕΕ», επίσκεψη στην εταιρία δομικών υλικών, τροφίμων και συσκευασιών «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ» στα Γιαννιτσά, κατόπιν επίσκεψη στο συσκευαστήριο φρούτων «EXFRUIT» στη Σκύδρα που δραστηριοποιείται στο τομέα των εξαγωγών και αμέσως μετά επίσκεψη στην εταιρία μεταποίησης και επεξεργασίας κατεψυγμένων φρούτων και λαχανικών «AGRIFREDA» στην Αριδαία. Επίσης θα επισκεφθούν το Γηροκομείο Έδεσσας, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τα μέλη του Επιμελητηρίου Πέλλας στην Έδεσσα, θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στο αναψυκτήριο στους καταρράκτες.

Η κεντρική εκδήλωση που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα τους θα γίνει στην αίθουσα πληροφόρησης του Δήμου Πέλλας(βόρεια αίθουσα Πνευματικού Κέντρου), στις 19.30 το βράδυ.