Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου | PellaNews

Καμμένος: Στημένη συκοφαντία και επίθεση για να πλήξουν την υπόληψή μου

Τόσο την ύπαρξη διαλόγου όσο και ότι υπήρξε συνάντησή του με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αρνήθηκε κατηγορηματικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

«Τέτοιος διάλογος, με τέτοιους χαρακτηρισμούς ενώπιον του πρώην πρωθυπουργού και προσπάθεια παρέμβασης στη Δικαιοσύνη δεν έγινε ποτέ και από κανέναν», τόνισε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα, μετά τη δημοσίευση (εφημερίδα «Παραπολιτικά») ηχογραφημένης συνομιλίας του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με δημοσιογράφο, στην οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης εμφανίζει τον τότε υπουργό Αμυνας να του δίνει εντολή να ασκήσει δίωξη σε βάρος των δημοσιογράφων της εφημερίδας.

«Στην απάντησή της η Εισαγγελία Διαφθοράς απορρίπτει το αίτημα για χορήγηση των δικογραφιών, καθώς οι αιτούντες δεν έχουν κληθεί για παροχή εγγράφων για οποιοδήποτε αδίκημα. Οι απαντήσεις είναι ότι ποτέ δεν υπήρχε καν έρευνα που να αφορά το πρόσωπό μου ή τη σύζυγό μου για τις δύο αυτές υποθέσεις», επισήμανε.

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος, αντιλαμβάνομαι τη θέση του, αλλά έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνουν τέτοιοι διάλογοι στο γραφείο του», είπε χαρακτηριστικά, καλώντας εκ νέου τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης να ξεκαθαρίσει ότι ο εν λόγω διάλογος δεν έγινε ποτέ. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο κ. Τσίπρας υπήρξε θεσμικός πρωθυπουργός, που δεν θα επέτρεπε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος».

«Δεν θα σιωπήσουμε (σ.σ. οι ΑΝΕΛ) όσες επιθέσεις κι αν μας κάνουν. Μετά τη δημοσιοποίηση των απαντήσεων της Εισαγγελίας Διαφθοράς, όποιος τολμήσει να με εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογένειάς μου ή μέλη των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε υπόθεση, θα τον κυνηγήσω -όπως έλεγε ο Σαμαράς- μέχρι τέλους. Όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις είναι συνυπεύθυνοι. Δεν πρόκειται κάνω πίσω και να αφήσω να θιχτούν οι ΑΝΕΛ», υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

thesstoday.gr