Κατευθύνσεις των θέσεων της Ν.Δ. απο Βουλευτές στα γαλάζια στελέχη: "Έτσι θα κινηθούμε μέχρι τις εκλογές" | PellaNews

Κατευθύνσεις των θέσεων της Ν.Δ. απο Βουλευτές στα γαλάζια στελέχη: "Έτσι θα κινηθούμε μέχρι τις εκλογές"

Προετοιμάζοντας την επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την 83η αισίως Έκθεση που γίνεται στην συμπρωτεύουσα, το επιτελείο Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργος Βλάχος και Γιώργος Γεωργαντάς(αντί του Σίμου Κεδίκογλου) βρέθηκαν στον Νομό Πέλλας, σε μια «πληθωρική» παρουσία με συνεχείς συναντήσεις και έντονη περιοδεία.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε καταρχήν την επιχείρηση παρασκευής χυμού Ροδιού του Στέφανου Κασσίδη, ενώ αμέσως μετά πήγαν στις επιχειρήσεις του Πρόδρομου Παυλίδη, κάνοντας έτσι μια πρώτη παρουσία στην περιοχή Γιαννιτσών. Αμέσως μετά μετέβησαν στη Σκύδρα και στην Exfruit, που δραστηριοποιείται στον τομέα των εξαγωγών και κατόπιν στην Αριδαία και συγκεκριμένα στην Agrifrenda. Σειρά είχε η πόλη των καταρρακτών, όπου στην Έδεσσα πήγαν στο Επιμελητήριο και παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο κέντρο Καταρρακτών.

Η «πελλιώτικη» υπόθεση έκλεισε με μία σημαντική συνάντηση που έγινε με τα στελέχη της Ν.Δ. από όλη την Π.Ε. Πέλλας, που έγινε στη βόρεια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, όπου ο κάθε Βουλευτής, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του την παρακολούθηση και ευθύνη συγκεκριμένου τομέα, επισήμανε τις θέσεις της Ν.Δ., οι οποίες χτίζουν το προεκλογικό της πρόγραμμα. Όσα ειπώθηκαν είναι αυτά που αναφέρονται και πρόκειται να αναφερθούν στην κοινωνία, για να επέλθει η «αυτοδυναμία» όπως είπαν, «μία αυτοδυναμία όχι καιροσκοπική αλλά καθαρή, για να είναι καθαρές και οι όποιες συνεργασίες».  Συνοδοί του κλιμακίου ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης, ο Πρόεδρος της Νο.Δ.Ε. Θεοδόσης Ουραηλίδης(που συντόνισε και την κρίσιμη σύσκεψη με τα στελέχη της Πέλλας), καθώς και μέλη της Π.Ε.,  μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Νομού και στελέχη του κόμματος. Να σημειώσουμε οτι στο τέλος των εισηγήσεων απο πλευράς Βουλευτών της Ν.Δ. τα στελέχη έθεσαν ερωτήματα και προβληματισμούς, πάνω σε μια σειρά θεμάτων, τα οποία θα χρειαστεί να θέσουν σε οποιαδήποτε συνάντηση και επαφή με τους πολίτες και τους φορείς της Πέλλας και όχι μόνο. Πάντως, σε γενικές γραμμές η επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν αυτός ο παράγοντας που αποτελεί τον κοινό παρανομαστή, καθώς η απαξίωση του προσώπου του Πρωθυπουργού είναι απο τους κύριους στόχους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι αυτό γιατί η Κυβέρνηση μπορεί να αποδομείται, αλλά ο Τσίπρας "χτίζει" με "διάφορα υλικά" το "πολιτικό του αύριο". Και κάποια από τα υλικά αυτά τα "αρπάζει" απο τον χώρο της κεντροδεξιάς...

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος