ΚΙΝ.ΑΛΛ. Πέλλα: Σειρά των ανθρώπων του Ανδρουλάκη για "προεκλογική" επίσκεψη | PellaNews

ΚΙΝ.ΑΛΛ. Πέλλα: Σειρά των ανθρώπων του Ανδρουλάκη για "προεκλογική" επίσκεψη

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

«Αν μου δώσετε τη δυνατότητα να ηγηθώ, να είστε σίγουροι ότι δεν θα μετρήσω ποτέ το πολιτικό κόστος. Θα πάρω όσες αποφάσεις χρειάζονται για να έχουμε ένα μεγάλο, χρήσιμο ΠΑΣΟΚ, που θα κάνει ξανά τον ήλιο της εθνικής αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα».

Μ' αυτό το μήνυμα του υποψηφίου Προέδρου για το ΚΙΝ.ΑΛΛ. Νίκου Ανδρουλάκη, στελέχη του κινήματος θα βρεθούν στα Γιαννιτσά και την Έδεσσα, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο Βουλευτής Απ. Πάνας, καθώς και ο αυτοδιοικητικός Αντώνης Σαουλίδης, θα βρεθούν στην Έδεσσα (11.00 π.μ. καφέ Duomo) και στα Γιαννιτσά (13.00, Βήτα-Βήτα), αντί του Ν. Ανδρουλάκη, για να αναφερθούν στο πρόσωπο του και στις εσωκομματικές εκλογές. 

Επειδή όμως το ερώτημα ουκ ολίγων φίλων του ΚΙΝΑΛΛ και συμπαθούντες τον νέο και σε ηλικία υποψήφιο, είναι "γιατί δεν έρχεται ο ίδιος, δεν θα έρθει;", η απάντηση που δίδεται είναι οτι υπάρχει πιθανότητα να επισκεφθεί την περιοχή μόνο εάν υπάρξει "δεύτερη Κυριακή" στην αναμέτρηση, στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα.