Πότε θα δημοσιευτεί η λίστα με τα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» | PellaNews

Πότε θα δημοσιευτεί η λίστα με τα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

«Είναι θέμα λίγων ημερών να δημοσιοποιηθεί η λίστα με τα Μέσα και τα ποσά με πλήρη διαφάνεια», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στον ΣΚΑΪ. «Ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών, έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές. Όταν μου πουν από το ΥΠΟΙΚ θα τη δώσω στη δημοσιότητα».

Όσο για την κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι δόθηκαν λεφτά ακόμη και σε υπό κατασκευή σάιτ; «Η καμπάνια προχώρησε μέσα από έναν ανάδοχο, ο οποίος είχε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να το κάνει αυτό, έχοντας στο μυαλό του και στη σύμβαση ανάθεσης, συγκεκριμένα κριτήρια. Ήταν 1.232 μέσα που συμμετείχαν στην καμπάνια αυτή σε όλη την Ελλάδα από όλες τις κατηγορίες των Μέσων, επομένως ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα. Όταν θα βγουν τα στοιχεία, θα κρίνετε εσείς και όπως με ρωτάτε αν υπήρχαν αστοχίες να ρωτήσετε εκείνους που δημοσιοποιούσαν αυθαίρετα στοιχεία και ποσά τι θα έχουν να πουν».

Ο Πέτσας, μάλιστα, μίλησε για «κατάντημα» όταν του επισημάνθηκε ότι υπάρχουν αντιδράσεις και μεταξύ του δημοσιογραφικού κόσμου: «Θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό είναι ένα κατάντημα μεταξύ δημοσιογράφων, να θεωρούν τη διαφήμιση χρηματισμό. Η διαφήμιση είναι άλλο πράγμα».

πηγή: sdna.gr/newsroom