Σειρά δράσεων στον Ν. Πέλλας στα πλαίσια ενημέρωσης για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ | PellaNews

Σειρά δράσεων στον Ν. Πέλλας στα πλαίσια ενημέρωσης για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης  η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Συμμετείχαν η βουλευτής  του κόμματος και μέλος της ΝΕ Θεοδώρα Τζάκρη, το μέλος του Οργανωτικού  της Κεντρικής Επιτροπής  Γνωσούλα Χαΐλατζίδου, ο  Συντονιστής της Ν.Ε Πέτρος Γάγκλιου και μέλη της Ν.Ε.

 Στη συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με την πολιτική συγκυρία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έγινε ενημέρωση για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία  «Μένουμε όρθιοι 2». Επίσης πάρθηκαν αποφάσεις για το Πρόγραμμα δράσης και λειτουργίας των  Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας  για το επόμενο διάστημα.

 Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ν.Πέλλας, όπως σημειώθηκε στη σύσκεψη "εκτιμά ότι οι νέες συνθήκες που προέκυψαν από την κρίση της πανδημίας φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη για μια ριζική αλλαγή των ασκούμενων πολιτικών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

Επισημαίνει ότι "μόνο οι προοδευτικές δυνάμεις μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις κοινωνικές ανάγκες. Όχι με επιστροφή στο παρελθόν, αλλά με σύγχρονες προτεραιότητες και ανάγκες που θέτουν οι νέες συνθήκες".

Ταυτόχρονα, σημειώνει πως "η κρίση φέρνει και αξιακή αναδιάταξη, καθώς θέτει σε ριζική αμφισβήτηση τα νεοφιλελεύθερα δόγματα που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του".