Στέργιος Κωνσταντίνου: Η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης αποτελεί όραμα του ΚΙΝΑΛ | PellaNews

Στέργιος Κωνσταντίνου: Η πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης αποτελεί όραμα του ΚΙΝΑΛ

Ο 28χρονος υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Στέργιος-Γαβριήλ Κωνσταντίνου, δικηγόρος, σε επίσκεψή του στο Βόλο επισήμανε ότι όραμα του ΚΙΝΑΛ αποτελεί μια Ενωμένη Ευρώπη, μια Ευρώπη των πολιτών που θα προχωρήσει στην πολιτική ενοποίησή της, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής ένωσης. Ο κ. Κωνστανίνου είχε συναντήσεις με τον δικηγορικό σύλλογο αλλά και εργαζόμενους στο ΠΕΔΥ.

«Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για μας είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και αυτό φαίνεται στις θέσεις μας, μετά από συζήτηση μαζί τους, όχι μόνο με φορείς, αλλά και με κλάδους επαγγελματιών, τους ανέργους και τους επαγγελματίες που έφυγαν στο εξωτερικό», επισήμανε. Αναφερόμενος στο διακύβευμα των Ευρωεκλογών επανέλαβε την άνοδο της ακροδεξιάς λόγω και της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού αλλά και της οικονομικής δυσπραγίας. «Είχαμε ένα πρόβλημα που χρειαζόταν κοινή αντιμετώπιση απ’ όλη την Ευρώπη και αντί να εκπονήσουμε ένα σχέδιο μακροπρόθεσμης κοινωνικής ένταξης, φτιάξαμε κέντρα στάθμευσης ανθρώπων.

Το δεύτερο μέτωπο στις Ευρωεκλογές είναι εναντίον της συντήρησης, που υποδαύλισε αυτά τα άκρα και η οποία εδώ και δέκα χρόνια κυβερνάει την Ευρώπη και την έχει οδηγήσει σε ένα τέλμα, που πρέπει ν’ αντιμετωπιστεί κάνοντας ένα βήμα μπροστά, προς μια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη»

ert.gr