Στην πρώτη γραμμή! | PellaNews

Στην πρώτη γραμμή!

Του Στέφανου Μίντζα

Την δική του μάχη δίνει καθημερινά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας απέναντι στην πανδημία.  Με λίγες ώρες ύπνου και πολλές ώρες δουλειά ο Δάνης Τζαμτζής στέκεται στην πρώτη γραμμή απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Από την πρώτη ημέρα που κηρύχθηκε η πανδημία  ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας  ως επικεφαλής της πολιτικής προστασίας πήρε όλα τα αναγκαία μέτρα για να θωρακίσει τους τομείς ευθύνης του. Με συνεχείς απολυμάνσεις  στους χώρους ευθύνης του και διαρκείς συσκέψεις τόσο με υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και με δημάρχους αλλά και αιρετούς, ο Ιορδάνης Τζαμτζής έθεσε ως προτεραιότητα την προστασία των πολιτών της Πέλλας . Ακόμη κατάφερε και εξασφάλισε υγειονομικό υλικό αλλά και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και διέθεσε άμεσα σε όλους τους δημάρχους του Νομού Πέλλας αλλά και στα σώματα ασφαλείας.   

Παράλληλα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας έχει τακτική επικοινωνία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά και με τον Νίκο Χαρδαλιά σχεδιάζοντας νέα μέτρα για την προστασία των συμπολιτών του ενώ ενημερώνεται συνεχώς για όλα τα ύποπτα κρούσματα στην Πέλλα και την υγεία των νοσούντων.  

Μάλιστα ο Ιορδάνης Τζαμτζής είναι σε διαρκή επαγρύπνηση ενώ ως επικεφαλής του Νομού Πέλλας και της πολιτικής προστασίας, είναι αυτός που ενημερώνει μέσω των αναρτήσεων του στα social media  τους πολίτες της Πέλλας. Βέβαια ο Αντιπεριφερειάρχης έγινε περιζήτητος σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας και καλείται να ενημερώσει το πανελλήνιο  για την πορεία του Κορωνοϊού στην Πέλλα.  

Τέλος ο Κορωνοϊός και η μάχη κατά της πανδημίας δεν έχουν αποσπάσει τον αντιπεριφερειάρχη από τα υπόλοιπα προβλήματα των κατοίκων της Πέλλας. Πριν από λίγες ημέρες ο Ιορδάνης Τζαμτζής αντιμετώπισε αποτελεσματικά την κακοκαιρία και τις χιονοπτώσεις. Τέλος όντας και ο ίδιος αγρότης συμμερίζεται απόλυτα τους αγρότες του Νομού και τα προβλήματα τους. Ο Αντιπεριφερειάρχης εκτός από τις συνεχείς επικοινωνία με την διοίκηση του ΕΛΓΑ, παρουσίασε τα προβλήματα των αγροτών και πρότεινε ουσιαστικές λύσεις προς την κυβέρνηση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτία.