Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε ο Πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπροσωπος | PellaNews

Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε ο Πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπροσωπος

Συνάντηση με δημοσιογράφους από όλα τα μέρη της Ελλάδας είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο κυβερνητικός εκπροσωπος Γιάννης Οικονόμου το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Πρωθυπουργός σε φιλικό κλίμα συζήτησε με τους δημοσιογράφους το περιεχόμενο της ομιλίας του στην ΔΕΘ αλλά και τα μέτρα που θα ανακοινώσει από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν σε αυτή την φιλική συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ήταν και ο δημοσιογράφος του pellanews.gr Στέφανος Μίντζας. 

Ο δημοσιογράφος του pellanews.gr συζήτησε τόσο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο όσο και με τον πρωθυπουργό τα θέματα που απασχολούν την Πέλλα κάνοντας ειδική αναφορά στα προβλήματα των αγροτών και στο οδικό δίκτυο ενώ ο πρωθυπουργός έδωσε στους δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην συνάντηση σημαντικές πληροφορίες. 

Το pellanews.gr και ο Στέφανος Μίντζας θα συμμετάσχουν και στην συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής.