Συνέλαβαν στελέχη του ΚΚΕ και μάλιστα με...χειροπέδες! | PellaNews

Συνέλαβαν στελέχη του ΚΚΕ και μάλιστα με...χειροπέδες!

Στελέχη του ΚΚΕ συνελήφθησαν χθες το βράδυ από την ομάδα ΔΙΑΣ την ώρα που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ για τα 50 χρόνια της ΚΝΕ, όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυταρχισμού, ενταγμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, αυτή τη φορά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ, στη Λάρισα, τα οποία χτες βράδυ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.Τα στελέχη του ΚΚΕ, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθησαν από πολυμελείς δυνάμεις της άμεσης δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, κρατήθηκαν όλη νύχτα, το πρωί προσήχθησαν στην εισαγγελία με χειροπέδες στα χέρια, συνοδεία πολυμελούς και πάνοπλης δύναμης της ασφάλειας και παραπέμφθηκαν σε δίκη, με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας!

Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογη και οφείλει να δώσει εξηγήσεις, για το νέο κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος του ΚΚΕ. Απάντηση σε κάθε περίπτωση θα δώσουν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με την καθημερινή δράση τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.»

Παρόμοια κατάσταση είχε συμβεί και το 2015, όταν στελέχη του ΚΚΕ Θεσσαλονίκης είχαν καταγγείλει τον Δήμαρχο Γ. Μπουτάρη, για μήνυση που είχε καταθέσει κατά του κόμματος λόγω πάλι αφισοκόλλησης! Έτσι, στο «σωτήριον» έτος 2018 βλέπουμε συλλήψεις στελεχών του ΚΚΕ και μάλιστα με χειροπέδες(όπως αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες του pellanews.gr), κάτι που θυμίζει άλλες επάρατες εποχές…

Να σημειώσουμε ότι 34 στελέχη για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν και στην Λάρισα.