Τα ξένα ΜΜΕ για την "σύγκρουση" του Πρωθυπουργού με την Ολλανδή δημοσιογράφο | PellaNews

Τα ξένα ΜΜΕ για την "σύγκρουση" του Πρωθυπουργού με την Ολλανδή δημοσιογράφο

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγινε η ερώτηση που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ολλανδή δημοσιογράφο Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδινε με τον Ολλανδό ομόλογο του Μαρκ Ρούτε.

Συγκεκριμένα, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρεται στην οργισμένη αντίδραση του πρωθυπουργού όταν η δημοσιογράφος τον κατηγόρησε για κατάχρηση ναρκισισμού: “Ο Έλληνας πρωθυπουργός υπερασπίζεται την μεταναστευτική πολιτική σε έντονη ανταλλαγή απόψεων με δημοσιογράφο”.

Από την πλευρά του το Bloomberg, αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ξέσπασε για το προσφυγικό στη συνέντευξη Τύπου: “Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τσακώθηκε δημοσίως σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα για τη μεταναστευτική του πολιτική και τις συνθήκες σε προσφυγικό καταυλισμό στη Σάμο.“

Δίπλα στον Ολλανδό Μαρκ Ρούτε, ο Μητσοτάκης έχασε την ψυχραιμία του, όταν ένα άτομο που δήλωσε δημοσιογράφος Ολλανδικών ΜΜΕ, τον κατηγόρησε ότι ‘’ψεύδεται’’ αναφορικά με αυτό που συμβαίνει σε παράνομους μετανάστες που φθάνουν στην Ελλάδα, συχνά μέσω της Τουρκίας. Ο συνήθως μειλίχιος Μητσοτάκης ήταν εμφανώς θυμωμένος και έδωσε μια μακρά απάντηση, που γινόταν ολοένα και πιο οργισμένη.”