Γέμισε πυρσούς η Αριστοτέλους – «Χίλια χρόνια Ηρακλής» | PellaNews

Γέμισε πυρσούς η Αριστοτέλους – «Χίλια χρόνια Ηρακλής»

Διαφορετική από τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου είναι η σημερινή, 29η Νοεμβρίου για χιλιάδες Ηρακληδείς. Ο ένδοξος και ιστορικός Ηρακλής γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνοντας 113 χρόνια επιτυχιών, διακρίσεων και μεγάλης προσφοράς, σε αθλητικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο.

Δεκάδες φίλαθλοι του Ηρακλή, συγκεντρώθηκαν στην Αριστοτέλους, κρατώντας πυρσούς και φώναζαν συνθήματα, πανηγυρίζοντας για την ομάδα τους. Με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων, γιόρτασαν τα 113 χρόνια ιστορίας.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στον σύνδεσμο του Ηρακλή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να σταματήσουν ούτε λεπτό να τραγουδούν.

Η ανάρτηση του Ηρακλή για την σημερινή ξεχωριστή μέρα του συλλόγου:

«Κάποτε έλεγαν ότι δεν θα φτάσουμε τα 100 χρόνια και φτάσαμε τα 113 χρόνια και συνεχίζουμε. Κάποιοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής έσβησε και η φλόγα συνεχίζει να καίει.Πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά ο Ημίθεος οδεύει για τον επόμενο αιώνα ζωής του, μέσα από αγώνες, κόντρα σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τον εμποδίσουν γιατί ο Ηρακλής είναι Θεσσαλονίκη, είναι η Ελλάδα είναι η ζωή μας.

Ένας σύλλογος που στο πέρασμα του αιώνα έχει αναδείξει χιλιάδες αθλητές, ολυμπιονίκες αποδεικνύοντας συνεχώς ότι αποτελεί ένα κοινωνικό κύτταρο, δείχνοντας οτι δεν είναι ένα απλό σωματείο αλλά ένα κοινωνικό φαινόμενο .Για αυτό και το σύνθημα «για όσους έφυγαν νωρίς 1000 χρόνια Ηρακλής» αποκτάει μεγαλύτερη αξία, για όσους έχουν τον Ηρακλή μέσα στην καρδιά τους.

Ενας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ .

1908-2021 . 113 Χρόνια ένδοξης ιστορίας».

thesstoday.gr