Γιορτάζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας | PellaNews

Γιορτάζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Στέργιος Αντωνίου. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ είναι ενας παράγοντας που συμβάλει στην ανάδειξη του ποδοσφαίρου τόσο στην Πέλλα όσο και πανελλαδικά. Ο δραστήριος πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας βρίσκεται άλλωστε διαρκώς δίπλα στις ομάδες της Πέλλας ενω συχνή είναι και η παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας οπου βλέπει τις προσπάθειες του Αλμωπού Αριδαίας στην Super League 2. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΠΣ διατηρεί και άριστες σχέσεις με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση, ο οποίος με την σειρά του είναι ενας άνθρωπος του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου όντας επι σειρά ετών στην διοίκηση του Α. Σ Προμάχων. 

Η συνεισφορά του Στέργιου Αντωνίου αναγνωρίζεται απο όλους τους πρόεδρος των ομάδων της Πέλλας οι οποίοι τον εκλέγουν με συντριπτικά ποσοστά, ενδεικτικό είναι πως στις τελευταίες εκλογές δελφίνος απο την περιοχή της Σκύδρας εξασφάλισε μόνο μια υπογραφή προέδρου ομάδος (αυτή της ομάδος του χωριού του) , την στιγμή που για να είσαι υποψήφιος απαιτούνται 10 υπογραφές στήριξης.

Ο Στέργιος Αντωνίου ανήμερα της εορτής του δέχεται δεκάδες ευχές απο ανθρώπους του αθλητισμού και οχι μονο, καθώς είναι και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.