Καλούδης Λέμονης: Στόχος μου να γίνομαι καλύτερος.. Επιτυχημένη η χρονιά για τον Άρη | PellaNews

Καλούδης Λέμονης: Στόχος μου να γίνομαι καλύτερος.. Επιτυχημένη η χρονιά για τον Άρη

Στον Στέφανο Μίντζα μίλησε ο Καλούδης Λέμονης. Ο αρχηγός του ΟΦΗ περιέγραψε την πορεία του στο ποδόσφαιρο ενώ αποκάλυψε και τους προσωπικούς του στόχους.  Παράλληλα ο 25 χρόνος ποδοσφαιριστης μίλησε και για την ζωή στην Κρήτη. Τέλος και ως πρώην παίκτης του Άρη αλλά και γέννημα της ομάδος μίλησε για την πορεία της ομάδος στην φετινή Super League. 

Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο:

 Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο μικρός, τα πρώτα μου βήματα τα έκανα στους μπέμπηδες 2000, στην συνέχεια πήγα στον Άρη. Έπαιξα Κ17 της ομάδος την χρόνια που πήραμε κ πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησε η συμμετοχή μου στην Κ 20 και μετά έγινα επαγγελματίας ένα χρόνο στην πρώτη ομάδα. Με τον Άρη αγωνιστικά και στην Γ εθνική που δεν βγήκαμε με προπονητή τον Καλαϊτζίδη. Μετά τον Άρη πήγα στον  Λαγκαδα για 2 χρονια και στον ΑΟΧ-κισσαμικο μετά ένα χρόνο . Ακολούθησε η πορεία μου στην Ολλανδία Τελσταρ Ω εθνική αλλά μόνο για 6 μήνες. Το δεύτερο 6μηνο της ίδιας χρονιάς αγωνιστικά στην Δόξα Δράμας ως που ήρθα στον ΟΦΙ. 

Για τον απολογισμό του:

Ο απολογισμός ο δικός μου είναι ότι είχα μια καλή χρονια , τελείωσα το πρωτάθλημα υγιείς που είναι το πιο σημαντικό όπως ήταν φέτος το πρωτάθλημα . Αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στην super league 2.

Για την ζωή στην Κρήτη:

Η ζωή στην Κρήτη και ειδικά στην Ιεραπετρα είναι για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή ιδανική . Εκτός απο την ομάδα η οποια σου προσφέρει ολα όσα πρέπει ο κόσμος της ιεραπετρας είναι πολύ κοντά στην ομάδα και βοηθάνε σε ολα τόσο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας όσο και την ίδια την ομάδα .

Για τον προσωπικό του στόχο:

Στόχος δικός μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέσα από τις εμπειρίες που παίρνω από την κάθε χρονιά κ μέσα από την δουλειά .!!

Για το πέρασμα του από τον Άρη:

Το πέρασμα μου από τον Άρη είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω . Έζησα πολύ καλές στιγμές αλλά και πολύ δύσκολες. Ο χρόνος δείχνει ότι ο Άρης κάθε χρόνο δείχνει να είναι και ένα σκαλοπάτι πάνω που από εκεί φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην ομάδα και η μεγάλη προσπάθεια !