Κόντρα Κούγια με Παναγόπουλο: "Γέλαγαν οι Αρεοπαγίτες" - "Παραδικαστικό bullying" | PellaNews

Κόντρα Κούγια με Παναγόπουλο: "Γέλαγαν οι Αρεοπαγίτες" - "Παραδικαστικό bullying"

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να εκδώσει την απόφαση του για την προσφυγή της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και των Χανίων, για το μπαράζ παραμονής.

Στον απόηχο της εκδίκασης που έγινε τη Δευτέρα 10/8 έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια, και τον δικηγόρο των Χανίων Γιώργο Παναγόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ την Τρίτη 11/8, με ανακοίνωση του, αφού εξέφρασε την έκπληξη του για τη μη δήλωση κωλύματος από την πρόεδρο του Διαιτητικού, Αρεοπαγίτη Διονυσία Μπιτζούνη και το μέλος κα Μαργέλου "λόγω προσωπικής σχέσεως τους με τη κα Ρίζου" (δικηγόρος της Ξάνθης), προσθέτοντας ότι "περιμένω με την αγωνία του νομικού, που θέλει να είναι όλα καθαρά στα δικαστήρια, για το ποια θα είναι η απόφαση. Ελπίζω η κα Μπιτζούνη και η κα Μαργέλου να σκέφτηκαν ότι άλλο είναι οι προσωπικές σχέσεις και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις και στο τέλος να εκδώσουν μια δίκαιη απόφαση", στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Γιώργο Παναγόπουλο.

"Ο τεράστιος αθλητικός νομικός, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου και Αντιπρόεδρος της «Δίκης» του Open, εξέθεσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρό του, σεβάσμιο δικαστή, κ. Κυριάκο Θωμαΐδη και δυστυχώς για την ΠΑΕ Χανιά και τον κ. Ροκάκη που τον εμπιστεύτηκε, παραπλανηθείς οπωσδήποτε από τη διαφήμιση που του κάνει το blog Θωμαΐδη, κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ γέλιο από τους Αρεοπαγίτες. Φοβάμαι ότι ο κ. Παναγόπουλος αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τους Χανιώτες και τον κ. Ροκάκη, γιατί η ΠΑΕ Χανιά δεν είναι Πανελευσινιακός" τόνισε μεταξύ άλλων

Η απάντηση ήρθε την Τετάρτη 12/8 από τον Γιώργο Παναγόπουλο που υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι... " ο Κούγιας προσπάθησε να παρέμβει εξωθεσμικά στο Διαιτητικό Δικαστήριο” ενώ έκανε λόγο για “παραδικαστικο bullying".

διαβάστε τη συνέχεια στο https://www.sdna.gr/