Λυκογιάννης: «Με αμυντική προσήλωση, πολύ καλή η επιθετική λειτουργεία του Κολοσσού» | PellaNews

Λυκογιάννης: «Με αμυντική προσήλωση, πολύ καλή η επιθετική λειτουργεία του Κολοσσού»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό, λέγοντας πως η ομάδα του θα προσεγγίσει το παιχνίδι αμυντικά λόγω της επιθετικής λειτουργίας που έχουν οι Ροδίτες.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος φέρνει στον δρόμο του ΠΑΟΚ τον Κολοσσό Ρόδου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. Μία προπόνηση αποκατάστασης και άλλη μία με έμφαση στην τακτική, πρόλαβε να κάνει ο ΠΑΟΚ για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο αγώνας στο PAOK Sports Arena το Σάββατο (15/1/22, 17:00) είναι ιδιαίτερα σημαντικός και για τις δύο ομάδες, με τον Άρη Λυκογιάννη να αναφέρει στην επίσημη σελίδα της ομάδας πως η ομάδα του σκοπεύει να εξουδετερώσει τα όπλα του Κολοσσού.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Είναι η επανέναρξη του πρωταθλήματος με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ συμπαγή ομάδα, που έχει φέρει πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Έχει εξαιρετική χημεία και καλό ρυθμό, φυσικά είναι ένα ερωτηματικό ότι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν παίξει μόνο δύο παιχνίδια, αλλά από την άλλη μεριά είχαν και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και σε πλήρη αντίθεση με εμάς, που είχαμε μόλις δύο ημέρες προπόνηση για να προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η αμυντική προσήλωση, γιατί ο Κολοσσός έχει μία πολύ καλή επιθετική λειτουργία, με δύο καλούς δημιουργούς και κάποιους πάρα πολύ καλούς εκτελεστές. Με τρεις πολύ έμπειρους παίκτες που μπορούν να κινηθούν πολύ καλά και να συνεργαστούν μεταξύ τους, τους Ξανθόπουλο, Μαργαρίτη και Τιλί.

Θα είναι ένα παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα μας, κυρίως λόγω του μικρού χρόνου προετοιμασίας που είχαμε. Προερχόμαστε από μία σκληρή ήττα, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Γνωρίζουμε όμως την κρισιμότητα του αγώνα και θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

πηγή: sdna.gr