Με ψήφους 0-2 πέρασε η φωτογραφική διάταξη Ταρνατόρου για τον Ηρακλή! | PellaNews

Με ψήφους 0-2 πέρασε η φωτογραφική διάταξη Ταρνατόρου για τον Ηρακλή!

Leave your myth in… Tarnatoros league! Απίθανα πράγματα στο ελληνικό βόλεϊ, με τη φωτογαφική διάταξη του Παντελή Ταρνατόρου ώστε να παίξει ο Ηρακλής στο Λιγκ Καπ, να περνάει με ψήφους 0-2!

Τι κι αν ο Ηρακλής συνεχίζει να μην έχει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λόγω χρεών σε πρώην αθλητές του. Ο Γηραιός θα λάβει κανονικά μέρος στο League Cup «Νίκος Σαμαράς», αφού ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ πέρασε τελικά τη φωτογραφική διάταξη που το επιτρέπει, αλλά με έναν απίθανο τρόπο.

Ποιος είναι αυτός; Ότι ψήφισαν μόλις δύο ομάδες κι αυτές αρνητικά! Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Όσο τρελά κι αν ακούγονται όλα αυτά αποτελούν πραγματικότητα. Συγκεκριμένα την πραγματικότητα της ΕΣΑΠ του Ταρνατόρου, ο οποίος -όπως είχε προαναγγείλει από χθες (15/10) το SDNA- άλλαξε την προκήρυξη της διοργάνωσης, αφαιρώντας το “εγκριθεί” από το επίμαχο άρθρο για τα κατατεθειμένα συμβόλαια των αθλητών στη Λίγκα.

Το ακόμα πιο απίθανο όμως είναι ότι ζήτησε από τις ομάδες να απαντήσουν μέχρι σήμερα (16/10) το πρωί στις 10:00 και όσοι δεν έστελναν έγγραφη απάντηση η “μη θέση” τους θα θεωρούν ως θετική ψήφος!

Μόλις δύο ομάδες ήταν αυτές που αποκρίθηκαν, αμφότερες έδωσαν αρνητική ψήφο και με το… μυθικό 0-2 πέρασε τελικά η σχετική τροποποίηση, που θα επιστρέψει στον Ηρακλή να συμμετάσχει στο League Cup «Νίκος Σαμαράς».

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η σχετική επιστολή της ΕΣΑΠ προς τις ομάδες:

«Στην διοργάνωση του LEAGUE CUP “Νίκος Σαμαράς” 2020-2021, δικαίωμα συμμετοχής έχουν Αμειβόμενοι Αθλητές για τους οποίους έχει κατατεθεί στην ΕΣΑΠ συμβόλαιο αμειβόμενου πετοσφαιριστή. Η παρούσα ισχύει τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους αλλοδαπούς αθλητές που κάθε ΤΑΑ έχει δικαίωμα να αποκτήσει και να εντάξει στη δύναμή του, εξαιρετικά και μόνο για την πρώτη φάση του θεσμού.

Παρακαλείσθε όπως το αργότερο μέχρι αύριο Παρασκευή 16/10/2020 και ώρα 10.00 πμ αποστείλετε τυχόν έγγραφη διαφωνία σας, σε περίπτωση μη αποστολής θέσης, αυτή θα θεωρηθεί ως θετική και υπέρ της τροποποίησης».

ΠΗΓΗ: sdna.gr