Οι διασυνδέσεις του Καρυπίδη με τους Κινέζους έφεραν μεγάλη δωρεά | PellaNews

Οι διασυνδέσεις του Καρυπίδη με τους Κινέζους έφεραν μεγάλη δωρεά

Μεγάλη δωρεά - ανάσα στους Έλληνες, στη μάχη με τον κορωνοϊό, εξασφάλισε το Hellenic Trade Council (HETCO), με συνολικά 22.000 μάσκες, χάρη στην παρέμβαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρου Καρυπίδη και τις διασυνδέσεις του με την αγορά της Κίνας.
Αναλυτικά το thepaper.gr αναφέρει:

"Tο Hellenic Trade Council (HETCO) εξασφάλισε και συντόνισε τη διάθεση 22.000 προστατευτικών μασκών στον δήμο Αθηναίων και άλλους ελληνικούς φορείς με την ευγενική χορηγία της Bank of China (BoC).

Ο μεγαλύτερος χρηματοπιστωτικός όμιλος της Κίνας μέσω της Bank of China Luxembourg και σε συνεργασία με το Hellenic Trade Council (HETCO) δώρισε 10.000 ιατρικές μάσκες υψηλής προστασίας στις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων για τις ανάγκες προστασίας των υπαλλήλων τους. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Bank of China (BoC), Liu Liange, και την πρόεδρο της Bank of China Luxembourg, Zhou Lihong, για τη σημαντική συνεισφορά τους στην προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει την πανδημία του COVID-19. Επιπλέον, τόνισε ότι ο δήμος Αθηναίων είναι αποφασισμένος να προστατέψει τους πολίτες της Αθήνας, ενισχύοντας τις υπηρεσίες υγείας του δήμου και τα δημοτικά ιατρεία.

Επιπλέον, 12.000 προστατευτικές μάσκες έχουν διατεθεί μέσω του Hellenic Trade Council (HETCO) στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς και σε μικρότερους δημόσιους οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς".

allabaoutaris