ΠΑΟΚ: «Την Τούμπα και τα... μάτια σας - Συναγερμός ενόψει Κυπέλλου» | PellaNews

ΠΑΟΚ: «Την Τούμπα και τα... μάτια σας - Συναγερμός ενόψει Κυπέλλου»

Μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει η εν λόγω αναμέτρηση, το βάρος στο στρατόπεδο του Δικεφάλου πέφτει στην περιφρούρηση της Τούμπας.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται άκρως υποψιασμένοι καθώς γνωρίζουν πως αν δοθεί το παραμικρό δικαίωμα στους «ερυθρόλευκους», αυτομάτως τίθεται θέμα τιμωρίας της έδρας. Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα το βρει μπροστά του στο ματς Κυπέλλου και πάλι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς για τους «ασπρόμαυρους» κάτι τέτοιο φαντάζει το χειρότερο δυνατό σενάριο και γι΄αυτό έχουν κάνει σαφές σε όλους τους τόνους πως προέχει κόσμος και διοίκηση να συνεργαστούν αρμονικά προκειμένου να διαφυλάξουν το «σπίτι» τους. Να αποφύγουν συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον του ΠΑΟΚ, να αγνοήσουν οποιοδήποτε τέχνασμα πρόκλησης παρουσιαστεί από τους αντιπάλους εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως χαρακτηριστικά σημείωσαν στην επίσημη ανακοίνωσή τους.Με τη σειρά τους και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκαν επί του θέματος, καθώς -όπως αναφέρουν- θέλουν και πρέπει πάση θυσία να αποφύγουν να πέσουν σε λάκα τιμωρίας.

Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Τούμπας θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα γίνουν ακόμη και έλεγχοι ταυτοπροσωπίας κατά την είσοδο των φίλων της ομάδας του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός ενώ στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος - 4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός. Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι», σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

πηγή: sdna.gr (Ελένη Μπούντου)